Гов. Kathy Hochul предложи засилен закон за разбиване на гърнета, за

...
Гов. Kathy Hochul предложи засилен закон за разбиване на гърнета, за
Коментари Харесай

Планът Hochul дава на Ню Йорк правомощия на местните жители да затворят необузданите незаконни магазини за саксии

Гов. Kathy Hochul предложи засилен закон за разтрошаване на гърнета, с цел да улесни Ню Йорк и други локални управляващи да разрушават нелицензирани магазини за трева, които са изникнали из Готъм и други елементи на щата.

Законодателството, включено в политическата стратегия на губернатора за 2024 година, показана във вторник, ще даде на нюйоркската полиция и шерифската работа в Ню Йорк — както и на щатската работа за ръководство на канабиса (OCM) — по-големи пълномощия да затварят с катанец магазини за пушене и други магазини за търговия на дребно магазини за противозаконна продажба на марихуана.

„ Това са необходими стъпки към прекъсване на противозаконни и нелицензирани интервенции с канабис, които застрашават публичната сигурност и целостта на законния пазар на канабис в страната “, сподели Хочул.

Предоставянето на правоприлагащите органи на Голямата ябълка на инструментите за затваряне на почти 1500 нелицензирани магазина за тенджери в петте квартала беше главен приоритет на кмета Ер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР